nl de
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Foto
Welkom op de BLOG pagina van daktentvakantie.nl
Hier houden we jou op de hoogte van alle facts en feiten m.b.t. daktenten, daktent vakantie en daktent kamperen. Kijk ook eens in de rubriek ANTWOORDEN
WEBWINKELKEUR goedgekeurd

  Lian Verlinden-Bonekamp     08-07-2019     Reacties (0)

WEBWINKELKEUR goedgekeurd Vanaf vandaag, 8 Juli 2019, kun je ons ook beoordelen als je iets hebt gekocht of gehuurd.  WEBWINKELKEUR heeft ons gecontroleerd en wij voldoen aan alle eisen. Alle overige shebs van KEFPRO Ready4Travel zullen in de toekomst ook deze mogelijkheid hebben. We bedanken je bij voorbaat voor het geven van een toekomstige beoordeling.  

Lees meer

Koala Creek heeft een nieuwe website

  Lian Verlinden     28-02-2019     Reacties (0)

Koala Creek heeft een nieuwe website Het is zover, Alle informatie over Koala Creek daktenten, aanverwante producten en accessoires kun je vinden op www.kaoalacreek.info  De nieuwste daktenten voor seizoen 2019 zullen vanaf medio 2019 uit  voorraad leverbaar zijn. Enkele demomodellen zijn wel al bij enkele dealers te bezichtigen.

Lees meer

In het najaar met een daktent naar het Noorden?

  Lian Verlinden     11-11-2018     Reacties (0)

In het najaar met een daktent naar het Noorden? Een Duitste klant met een Koala Creek Highlander daktent is in Oktober in Noorwegen en Zweden geweest. Toen net als Nederland nog prima temperatuur.  Zeker te doen als je de goede voor bereidingen treft. Uiteraard een goede kwaliteit daktent gebruken, zoals in dit geval de Koal Creek ® Highlander op een Opel Mokka. Na een voorbereiding met grofweg geplande route is Jens op reis gegaan. Hij heeft de achterbank verwijdert, en een indeling achter in gemaakt met een keuken en diverse kunststoffen kratten waar hij alles ewat nodig is kan opstaan. Zeker de moeite waard op daar enkele weken voor uit te trekken.

Lees meer

Welke materialen worden in daktenten gebruikt?

  Lian Verlinden     27-09-2018     Reacties (0)

Welke materialen worden in daktenten gebruikt? We beginnen met het tentdoek: Om te beginnen RipStop, dit is geen tentdoek maar een bewerking welke tentdoek sterker maakt en beter bestand tegen scheuren. Bij dit weefproces worden kleine vierkantjes aangebracht in het doek. Deze stevigere draden zijn te zien als vierkantjes van maximaal 1x1 cm en voorkomen dat tentdoek verder scheurt. Ripstop POLYESTER/KATOEN MENGSEL : ook wel technisch katoen genoemd. Dit tentdoek materiaal wordt het meeste bij daktenten gebruikt. Polyester-katoen is een doeksoort waarin katoen en polyester met elkaar zijn vermengd. Dat geldt dan ook voor de eigenschappen. Het beste van 2 materialen, veelal is de verhouding 35 % katoen en 65 % polyester. Het materiaal is veel minder schimmelgevoelig als katoen en kan ook een dag of 2 nat opgeborgen worden, daarna wel goed drogen / luchten. Meestal...

Lees meer

Kefpro voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.