X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieƫn
Een goede koelkast is onmisbaar op reis.
Wij verkopen SNOMASTER koelkasten.
  • Topkwaliteit uit Zuid Africa.
  • Werken op 12-24-110-240 volt.
  • Met compresser, dus geruisloos.
  • Dikke isolatie, laag stroomverbruik.
  • Absoluut beste prijs - kwaliteit verhouding op de markt.
  • Kan niet alleen koelen, maar ook vriezen. Tot -12 of -22 graden.
Koelkasten


Weergave:
 



Camping koelkast

Avontuurlijke kampeerders kunnen niet zonder. Een camping koelkast voor in de auto. Dit handige hulpmiddel verzekert het veilig en langdurig bewaren van voedsel en drank voor lange reizen. Aangezien steeds meer mensen interesse hierin hebben blijft het aanbod gestaag stijgen. Echter zijn er enorme verschillen in kwaliteit waardoor niet iedere camping koelkast bij jouw wensen past. Daktentvakantie verkoopt enkel de beste camping koelkasten uit Zuid-Afrika. Deze bieden veruit de beste prijs-kwaliteit verhouding en houden langdurig stand in uitdagende weersomstandigheden. Benieuwd of een camping koelkast iets voor jou is? Bekijk dan ons volledig aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat. Zo hebben we ook nog meerdere handige accessoires, zoals dakdragers, draagbare toiletten, luifels, ondertenten en accu's.
 

Waarom kies je voor een kampeer koelkast?

Een van de eerste upgrades voor elke avontuurlijke kampeerder is het aanschaffen en installeren van een auto koelkast. Niet alleen voor het koud houden van welverdiende alcoholische versnaperingen, maar vaak ook wegens de noodzaak om zo lang mogelijk onafhankelijk te blijven reizen. De mooiste plekken op aarde zijn namelijk vaak lastig te bereiken. Hierdoor kan het hebben van een mobiele slaapplek zoals een daktent en een langdurige opslag voor voedsel en drinken essentieel zijn. Een auto koelkast kan soms tot wel meer dan 40 liter koel bewaren, waardoor je gemakkelijk een week onafhankelijk door de mooiste plekken op aarde kan rijden. Hierdoor is het zeker de moeite waard.
 

Type reis koelkast

Aangezien steeds meer mensen geïnteresseerd zijn in lange uitdagende reizen groeit de vraag naar de mobiele reis koelkast. Mede hierdoor blijft het aanbod stijgen en zijn er steeds meer verschillende varianten beschikbaar. Veruit de meest gebruikte is de compressor reis koelkast welke vele voordelen heeft.
 

Koelkast voor camping

De compressor koelkast is beschikbaar als koelkast voor camping. Door gebruik te maken van een compressor is hij nagenoeg geruisloos. Tevens werken deze koelers op zowel 12, 24, 110 en 240 volt. Dit maakt dat hij eenvoudig te gebruiken is in zowel de auto als op de camping. Daarnaast koelen deze auto koelkasten snel door hun dikke isolatie laag.
 

Camping diepvries

Veel mensen denken dat een compressor reis koelkast enkel kan koelen. Echter is een enorm voordeel van deze auto koelkasten dat ze vaak ook kunnen vriezen tot wel -22 graden Celsius. Daarnaast werkt hij effectief tot wel 55 graden Celsius, waardoor hij zelfs in de meest uitdagende weersomstandigheden zijn werking kan doen. Vaak zijn deze koelkasten binnen enkele minuten al op temperatuur.
 

Hoe werkt een auto koelkast

Een compressor auto koelkast koelt sneller en stiller dan alternatieve varianten. Daarnaast hebben ze een ontzettend efficiënt energieverbruik. Maar hoe werkt zo’n koelkast? Een compressor auto koelkast werkt door middel van koelvloeistof. Deze stroomt door kleine buisjes langs de gehele auto koelkast. Dit koelvloeistof is een gas die in zowel hoge druk als lage druk kan bewegen. Midden in dit circuit bevindt zich een compressor die de hoogte van de druk bepaalt. In lage druk neemt deze vloeistof namelijk warmte op, en in hoge druk geeft deze de warmte af aan de omgeving. De compressor reguleert dit proces en zorgt ervoor dat het koelvloeistof de warmte van de koelkast opneemt en afgeeft aan de omgeving. Hierdoor blijft de koeling zijn temperatuur en werking bewaren. Alle compressor auto koelkasten bij Daktentvakantie zijn van SNOMASTER.


Kefpro voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.