X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieƫn
Weet je nog niet of daktent kamperen je ding is en wil je het eerst proberen?
Of heb je de daktent eenmalig nodig voor een concertbezoek, vakantie of anders?
Dan is een daktent huren wellicht jouw beste optie.

Let op:
  • Onze huur tarieven zijn zonder addertjes onder het gras!
  • Montage kosten op standaard dakdragers zijn inbegerepen.
  • (Indien je geen dakdragers hebt kun je die bij ons huren of kopen)
  • Minimale huurkosten bedragen het huurtarief van 1 week huren.
  • Montage en demontage op afspraak in Geleen (Zuid-Limburg - Nederland)
  • Klik hier als je meer wilt weten of wilt reserveren.


Weergave:
 


Bezig met laden...
HUUR Outback Gear 140 Compass daktent voor 2 personen
€ 140,00 *

Prijs per totaal aantal huurdagen

HUUR Koala Creek Eiger 160K daktent voor 2-3 personen
€ 155,00 *

Prijs per totaal aantal huurdagen

HUUR Koala Creek Teide 140L daktent voor 2 personen
€ 160,00 *

Prijs per totaal aantal huurdagen

HUUR Koala Creek Teide 160L daktent voor 2-3 personen
€ 180,00 *

Prijs per totaal aantal huurdagen

HUUR KOALA CREEK Freedom daktent zijwand - luifel
€ 20,00 *

Prijs per totaal aantal huurdagen

HUUR Dakdragerset voor auto met dakrails
€ 35,00 *

Prijs per totaal aantal huurdagen

HUUR Dakdragerset voor standaard daken.
€ 40,00 *

Prijs per totaal aantal huurdagen

 

Daktent huren

De afgelopen jaren hebben daktenten ontzettend veel interesse gewonnen bij vakantiegangers. Daktenten verzekeren namelijk een unieke kampeerervaring met ongekende vrijheid. Een daktent huren kan daardoor een verstandige eerste stap zijn om deze nieuwe vakantiemethode uit te proberen en daarna eventueel tot aanschaf over te gaan. Wie klaar is om deze unieke ervaring onder ogen te zien is bij Daktentvakantie aan het juiste adres. Daktentvakantie heeft een breed aanbod aan huur en koop daktenten. Neem eens een kijkje in ons volledige assortiment of bij de FAQ.


Wat is een daktent

Steeds vaker komen ze voor in het straatbeeld, grote SUV’s zoals Land Rovers en Toyota’s met grote vierkante pakketten op het dak. Vaak gaat het hier om daktenten, mobiele overnachtingsplekken die tegenwoordig ook meer en meer op personenauto’s geplaatst worden. Momenteel gaan méér mensen met een personen auto en daktent op vakantie als met een 4x4 en daktent. Dat deze mensen een daktent huren, of hebben gehuurd, is dus duidelijk. Maar wat is een daktent eigenlijk?
Deze steeds populairdere vorm van kamperen vind zijn oorsprong in avontuurlijke reizen. Reizigers reden hier vaak duizenden kilometers door onbewoonde gebieden. Een veilige, snelle en comfortabele plek om te overnachten was hier zelden te vinden. Onder andere daarom zijn daktenten ontworpen en verder geperfectioneerd.  Oorspronkelijk om een gemakkelijke en mobiele slaapplek te creëren die comfortabeler is dan de achterbank, en veiliger dan een plek op de grond. Daarnaast bied het bescherming tegen (roof)dieren aangezien een daktent hoog van de grond zit. Bovendien heb je ook geen last van schuine ondergrond, water wat naar binnen, een koude ondergrond. Deze tent bovenop de auto wordt tegenwoordig voor veel meer doeleindes gebruikt.


Waarom een daktent huren

Waarbij een daktent huren vroeger noodzaak was om onbewoonde plekken te trotseren, is dat nu meestal niet meer het geval. Populaire hotelketens vinden steeds vaker hun plek naast ongerepte stukken natuur, waardoor het oorspronkelijke doel van daktenten wellicht verloren raakt. Toch worden daktenten nu steeds maar meer gehuurd dan ooit tevoren. Dit heeft te maken dat de brede inzetbaarheid van deze mobiele slaapplek. Zo is het een ideale en snelle slaap plaats (binnen 3-5 minuten slaap klaar en binnen 5-10 minuten vertrekken)  tijdens vakantiereizen. Daarnaast is het een effectieve manier om midden in schitterende natuurlocaties te overnachten, en te genieten van de natuur, de dieren, de vogels, de sterren.
In veel gevallen besluiten klanten om na de huur een daktent bij ons te kopen, dit kan met een aantrekkelijke korting wanneer het aansluitend aan het huren gedaan wordt.


Soorten daktenten

Onder andere door de populariteit is het aanbod aan daktenten enorm gestegen. Voordelig voor de huurder, aangezien een daktent huren goedkoper kan dan ooit tevoren. (tijdig reserveren is wel heel belangrijk)  Daktentvakantie heeft dan een breed assortiment aan verschillende klap daktenten, waardoor er voor ieder budget een unieke kampeerervaring mogelijk is. Daktenten zijn er in diverse breedte maten. Bijvoorbeeld  140 cm. (2 personen) of  160 cm. (2 personen en 1-2 kinderen) Het comfortabele matras is ca. 240 cm lang.  Hierdoor is er altijd een daktent die overeenkomt met de wensen en behoeftes van de huurder! Alle modellen zien? Bekijk dan het volledige assortiment.


Daktent huren bij Daktentvakantie

Daktentvakantie is onderdeel van KEFPRO. Hierdoor is er bijna 30 jaar aan relevante werkervaring die ervoor zorgt dat er te allen tijde een kwalitatief assortiment klaar staat! Wij bespreken graag jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden en adviseren jou graag over de juiste daktenten voor het gewenste gebruik. Alle daktenten worden op afspraak gemonteerd en gedemonteerd. Wij hanteren duidelijke huurtarieven zonder addertjes onder het gras. Schroom dus niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor advies op maat. 
 


Kefpro voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.
Accepteer geselecteerde cookies