X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieƫn

Subcategorieƫn

Weergave:
 


Bezig met laden...Draagbaar toilet

Ga jij een langere tijd op een avontuurlijke vakantie? Dan kan een draagbaar toilet niet ontbreken. Op de mooiste plekjes op aarde ontbreekt namelijk vaak overdekt sanitair. Het meebrengen van een draagbaar toilet garandeert dat je ook tijdens tropische regenstormen of winterse sneeuwstormen comfortabel gebruik kunt maken van je eigen sanitair. Een eigen draagbaar toilet is namelijk snel opgezet en overal te gebruiken. Combineer je hem met een luifel of daktent? Dan heb je altijd een overkapt toilet bij de hand. Een draagbaar toilet is inklapbaar en neemt weinig plek in beslag. Daarnaast is het vele malen milieuvriendelijker dan chemische alternatieven. Naast draagbare toiletten hebben we ook nog meerdere handige accessoires, zoals dakdragers, camping koelkasten, luifels, ondertenten en accu's.
 

Voordelen reis toilet

Een reis toilet kent vele voordelen, zeker wanneer je langer dan een paar dagen naar afgelegen plekken reist. Een van de grootste oorzaken voor vermoeidheid tijdens langdurig reizen is namelijk het gebrek aan hygiënisch sanitair. Een reis toilet lost dit probleem op. Door zijn gepatenteerde constructie is met weinig moeite gemakkelijk op te zetten van 6 cm tot 25 cm. Dit creëert een comfortabele zithoogte zonder afbreuk te doen aan de opbergruimte. Een draagbaar toilet maakt gebruik van afbreekbare doekjes, voeringzakken en afvalbeheerpoeder. Dit zorgt ervoor dat na gebruik het bindmiddel de restanten samenbind tot een geheel wat enorm afbreekbaar is. Hierdoor kan het afval eenvoudig begraven worden of afgevoerd worden met het restafval.
 

Werkwijze draagbare WC

Onze draagbare WC wordt ingepakt geleverd. Hierdoor neemt hij slechts 6 cm aan hoogte in beslag. De breedte en lengte zijn respectievelijk 39 cm en 34 cm. Door het gepatenteerde frame is de draagbare WC van Bivvy Loo licht en snel opgezet. Met 2,4 kg kan dit reis toilet maar liefst 140 kg aan belasting dragen. Dit terwijl de draagbare WC in luttele secondes is opgezet. Na het uitklappen is de draagbare WC direct gebruiksklaar. Na gebruik dient er bindmiddel in de zak gedaan te worden waarna er een vast substantie overblijft die afbreekbaar is. Deze kan vervolgens gemakkelijk gedeponeerd worden. De draagbare WC is hygiënisch en schoon verpakt in een sterke tas met ritssluiting en een stevig handvat. Hij wordt veel toegepast bij Overland auto’s van merken als Land Rover en Toyota.
 

Reis WC van Daktentvakantie

Daktentvakantie is dé partij voor de juiste materialen omtrent avontuurlijke vakanties. Zo hebben wij naast onze reis WC ook diverse andere producten in ons assortiment. Dit maakt ons een totaaloplossing voor de voorbereiding van je avontuurlijke reizen. Met meer dan 25 jaar aan ervaring zijn onze medewerkers gedreven en ervaren. Wij hebben kennis van onze producten en helpen je graag bij het maken van een juiste keuze. Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Kefpro voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.