X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieën
Bij onze daktenten en luifels staat heel veel informatie.
Waarom doen wij dit vraag jij je wellicht af?
Wij hebben niets te verbergen en geven zoveel mogelijk informatie over onze producten,
zodat je weet waarvoor je betaald en wat je krijgt voor je geld: TOP kwaliteit.
Veel fabrikanten geven maar summiere informatie. Waarom zouden ze dat doen?


Weergave:
 


Bezig met laden...

Voertuig losse luifel

Voor wie avontuurlijk kamperen een droom is, staat een daktent waarschijnlijk al lang op het verlanglijstje. Wil je echter optimaal gebruik maken van de gegeven ruimte om je voertuig heen, dan is een daktent luifel absoluut geen overbodige luxe. Hierdoor creëer je een comfortabele schaduw zone tijdens zonnige vakantiedagen, en een regendak bij minder goed weer. Daarnaast blijft warmte hangen onder deze uitklapbare losse luifel waardoor het ’s avonds heerlijk vertoeven is. Een daktent luifel neemt ingeklapt nauwelijks plek in beslag waardoor je er geen hinder van ervaart tijdens het rijden. Dit maakt het een welkome accessoire voor enthousiaste kampeerders en overlanders. Naast luifels hebben we ook nog veel andere interessante accessoires. Denk hierbij aan dakdragers, draagbare toiletten, camping koelkasten, ondertenten en accu'sInteresse? Bekijk dan ons uitgebreid assortiment gemakkelijk via onze webshop.


Waarom een losse luifel

Steeds meer mensen kiezen voor een losse luifel aan hun kampeervoertuig. En dat is niet voor niets. Een luifel kent meerdere voordelen die het kampeercomfort enorm kunnen vergroten. Ten eerste zorgt een losse luifel voor een vergroting van de leefruimte buiten. Het geeft je een plek om te koken en te eten. Het creëert een ware achtertuin, helemaal voor jezelf! Daarnaast zorgt een luifel ook voor welverdiende bescherming van de elementen. En dit zonder het uitzicht te blokkeren. Hierdoor kun je langer buiten genieten zonder te verbranden van de felle zon, of nat te worden van een vervelende regenbui. Een derde voordeel van een luifel is de extra privacy die je erbij krijgt. Verschillende soorten losse luifels geven hierbij ook verschillende gradaties aan privacy. Zo zijn er varianten waarbij je jezelf compleet kunt insluiten middels zijwanden of voorwanden. En er zijn ook luifels waar complete tenten onder gemonteerd worden.


Soorten losse daktent luifels

Alhoewel jaren geleden luifels bestonden uit een zeil en enkele gespannen touwtjes, is het tegenwoordig gelukkig heel anders. De vraag naar een perfecte luifel blijft stijgen, waardoor het aanbod volgt. Daktentvakantie heeft een breed assortiment aan verschillende modellen luifels. Zo is er altijd een daktent luifel beschikbaar die past bij jouw wensen. Daktentvakantie levert onder andere compacte luifels die bevestigd kunnen worden aan de achterkant. Ideaal bij een 4x4 of bus met achterdeur(en). Vaak boven de keuken of koelkast. Daarnaast zijn er ook luifels beschikbaar die aan de zijkant van het voertuig bevestigd worden. Of aan een aanhangwagen. Deze leveren meer dak oppervlakte op en zijn beschikbaar in meerdere lengte maten. Ook zijn er losse luifels beschikbaar die maar liefst 270 graden van het voertuig bezetten. Deze leveren veruit het meeste oppervlakte op, tot wel 2.5m lengte in alle richtingen. Luifels passen op een aanhangwagen, 4x4, bus, camper en ook op de wat hogere personenauto. Alle luifels zijn van hoogwaardige materialen, vaak met metalen scharnieren, sterke waterdichte hoezen en betrouwbare ritsen.


Daktent luifels bij Daktentvakantie

Wanneer je kiest voor een luifel van Daktentvakantie kies je voor bijna 30 jaar relevante vak ervaring. Daktentvakantie is namelijk onderdeel van KEFPRO, welke een ervaren partij is in de sector. Alle modellen luifels zijn van gerenommeerde merken zoals Koala Creek Explorer en Rhino Rack Batwing en van absoluut hoge kwaliteit. De meeste luifels worden al na de eerstvolgende werkdag verzonden. Daarnaast staan onze ervaren medewerkers klaar om je vragen betreffende de daktent luifels te beantwoorden. Wij helpen je graag bij het maken van een juiste keuze. Schroom dus niet om vrijblijvend contact op te nemen.


Kefpro voldoet aan de AVG wetgeving d.d 25 Mei 2018 en gebruikt alleen veilige cookies om bezoekers aantallen te meten.
Accepteer geselecteerde cookies